Alpi Algemene Schrijnwerkerij in Sint-Katelijne-Waver

PROjecten

Alpi Algemene Schrijnwerkerij uit Sint-Katelijne-Waver, regio Mechelen-Lier, is de schrijnwerker die u zoekt voor al uw timmerwerken.

 

Een perfect project door een pro afgewerkt? Uw projecten en wensen staan centraal bij Alpi! Schrijnwerkerij, maatkasten, keukens, ramen en deuren, trappen en gyprocwerk, het zit Alpi in de vingers. Neem deze professional onder de arm voor de eindafwerking die u in gedachten had.

 

Het vuur van Alpi

Alpi, samensmelting van Steven ALPaerts en passie voor de Inrichting van uw huis is het beste van 2 werelden om uw wensen te verwezenlijken! Als stagiair schrijnwerker in het vak gerold is de liefde voor schrijnwerkerij bij Steven Alpaerts alleen maar gegroeid. En dat merkt u aan de afwerking die tot in het kleinste detail uitzonderlijke kwaliteit uitstraalt. De gepaste materiaalkeuze, oog voor detail, vaste betrouwbare leveranciers, Alpi wéét wat goed is.

 

En nu… is het aan ons om uw wensen te verwezenlijken!

Klanten uit Sint-Katelijne-Waver, Mechelen, Putte, Lier, Heist-op-den-berg en Keerbergen gingen u voor en zijn tot op vandaag uitermate gesteld op hun interieur van de hand van Alpi. Dat zijn vooral particulieren, maar ook voor en met aannemers heeft Alpi gouden handen.

 

Een vrijblijvende offerte of wat meer informatie? Contacteer Alpi meteen en maak kennis met een vakman in hart en nieren!

Schrijnwerker - timmerwerken - ramen & deuren - maatkasten - keukens - trappen - gyprocwerken

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

Project in werking en afwerking
Project in werking en afwerking
Project in werking en afwerking
BUITENSCHRIJNWERKERIJ
BUITENSCHRIJNWERKERIJ
BUITENSCHRIJNWERKERIJ
BUITENSCHRIJNWERKERIJ

Schrijnwerk & timmerwerk voor ramen, deuren, trappen, keukens & maatkasten in St-Katelijne-Waver, regio Mechelen - Lier